Een Game PC is niet zomaar een PC

Want voor het verwerken van een tekstje hier en daar heb je niet veel nodig. Het is dan vooral van belang dat je PC het doet en dat de juiste programma's erop staan. Dat is bij een Game PC wel anders. Die moet veel meer mogelijkheden en vooral ook veel meer snelheid hebben dan de PC die je gebruikt voor je administratie. Want hoe irritant is het als je game op een cruciaal moment gaat bufferen? Of als je pixels door je scherm ziet lopen? Of als de muziek en het overige geluid niet om aan te horen zijn? Dat wil je natuurlijk allemaal niet.

Een Game PC pas je aan naar jouw game

Als je een echte gamer bent, dan heb je een favoriet spel. Een spel waarbij je al schietend, samen met je vrienden, je doel moet bereiken, bijvoorbeeld. Of een spel waarin je kunt racen op alle circuits van de wereld. Dit zijn twee totaal verschillende spellen, die ook nog eens twee verschillende Game PC's nodig hebben. Het kan dus zomaar zijn dat jij graag rent en schiet en je partner graag racet. Zorg in dat geval voor ieder een eigen Game PC. Sterker nog, al zou je allebei hetzelfde spel spelen, dan zijn nog jouw instellingen totaal anders dan die van je partner.

Een PC samenstellen om te gamen

Dat klinkt dus als een diepteinvestering waar je U tegen zegt. Toch valt dat reuze mee. Door alleen die onderdelen te kiezen die je nodig hebt, creëer je zelf jouw perfecte Game PC. De kosten vallen reuze mee, zeker wanneer je nagaat dat deze PC's compleet geassembleerd worden in Nederland. Een bijkomend voordeel daarbij is, dat je je Game PC al snel in huis hebt!

Gamen, gamen, gamen

De coronacrisis zorgt voor een complete verandering in levensstijl. Je stapt niet meer even zo de deur uit om bij een vriend of vriendin langs te gaan. Je kunt niet even lekker sporten of de kroeg in duiken. Daarom zul je een andere invulling van je vrije tijd moeten vinden. En dan is gamen natuurlijk wel een hele leuke. In veel games kun je praten met mensen van over de hele wereld. Je gaat immers voor hetzelfde doel. Zo ontdek je eigenlijk dat je, ook als je alleen in quarantaine zit, nooit alleen hoeft te zijn. En daarbij is het gamen zelf natuurlijk een welkome ontspanning. Zorg er dus voor dat je devices in orde zijn en schaf een goede Game PC aan, daar heb je meer plezier van!

Geef een reactie