Beschermen van eigendommen

Ondernemers worden vaak de dupe van proletarisch winkelen. Nu denk je misschien bij jezelf, wat is dat nou weer? Dit betekent gewoon diefstal. Je winkel is je alles als ondernemer. Het zal je maar gebeuren dat een dief met jouw zuurverdiende centen of spullen ervandoor gaat. Als ondernemer moet je hier op voorbereid zijn. Je kunt tegenwoordig eindeloos veel mogelijkheden toepassen in je winkel om diefstal tegen te gaan. Helaas worden dieven ook steeds slimmer en bedenken ze nieuwe dingen. Mistgeneratoren bieden dan de uitkomst. De dieven zijn hier namelijk nog niet zo goed op voorbereid. Bovendien kun je ook erg weinig doen tegen de uitstoot van veel mist. Doordat je mistgeneratoren bijna niet ziet en ze je spullen niet beschadigen is dit eigenlijk de perfecte uitkomst voor iedereen met een waardevolle winkel.

Waarom is dit nodig?

Je zou misschien zeggen, pak het probleem bij de kern aan. Helaas zijn er elke dag nog tientallen inbraken in Nederland. Het is erg, maar we moeten preventie toepassen. Daarnaast is ook je verzekering op de hoogte van de beveiliging die je toepast. Ze mogen hier zelfs enkele eisen in stellen. Een juwelierswinkel doet het niet af met een simpel camera systeem. 

 

Verzeker je zelf goed

Als jij de beveiliging van je winkel goed in orde hebt, dan zal de verzekering ook meer uitkeren op het moment dat het toch mis gaat. Mistgeneratoren zijn inmiddels goed bekend bij verzekeraars. Neem dus geen risico en zorg ervoor dat je goed gedekt bent voor diefstalschade. Die dekking kun je dus verbeteren door je beveiligingssysteem goed te installeren. Daarnaast moet je natuurlijk ook denken aan de simpele dingen. Deur op slot, ramen dicht, lichtje aan. Geef alleen de sleutel aan mensen die je echt vertrouwd. 

Geloof in jezelf

Heb je bepaalde personen de laatste tijd vaak gezien in je onderneming? Of lopen sommige mensen wel heel vaak langs je winkel? Als je het niet vertrouwt, dan zul je extra maatregelen moeten nemen. Want je gevoel laat je nooit in de steek. Je kunt de politie inschakelen of een particulier beveiligingsbedrijf gebruiken. Geef dit soort meldingen ook altijd door aan de andere winkeliers bij jou in de buurt. Wie weet voorkom je veel schade!

 

Geef een reactie