Verschillende merken damesschoenen

Tegenwoordig gaan er over heel de wereld duizenden verschillende schoenenmerken. Van designer merken tot budget merken. Bijna geen 1 vrouw zou waarschijnlijk zonder een aantal mooi paar schoenen kunnen. Een stoer paar sneakers maakt een sportieve look af en een paar mooie pumps maken een elegante look helemaal af. Soms weet je niet meer wat voor merk nou echt goed is. In deze blog geef ik informatie over twee verschillende merken. 1 merk voor sneakers en 1 voor hakken. In de achttiende eeuw werd de eerste echte sneaker gemaakt. Een stoffen schoen met een rubberen zool. Toen werden ze vooral door sporters gedragen, zoals tennissers en basketballers. Nu is dat wel een ander verhaal, iedereen heeft bijna wel een paar sneakers in zijn of haar kast staan.

Converse All stars

Iets later in de 19e eeuw werden de eerste echte hippe sneakers gemaakt, namelijk de Converse All stars. Die werden eerst ook alleen gedragen door basketballers. Tot dat een bekende basketbalspeler de schoenen ging aanprijzen op een High school in Amerika. Iedereen wilde ze natuurlijk hebben omdat hij er ook mee rond liep. Zo werden de Converse All stars een van de bekendste schoenen. All stars heb je in verschillende vormen en kleuren. De meest bekende zijn de wat hogere schoenen met veters tot bovenaan. De schoenen zijn goed te herkennen aan het grote ronde logo met een ster in het midden aan de zijkant van de schoen. Naast de hoge All stars heb je ook nog de lagere modellen. Je kan ze in alle kleuren verkrijgen die je maar kan bedenken, rood, wit, blauw, lila, roze etc. Dit model schoen is een zeer goede uitvinding aangezien de schoenen nu nog steeds razend populair zijn.

Peter Kaiser

Een heel ander soort merk maar een werk wat zeker de moeite waard is om eens naar te kijken is Peter Kaiser. Peter Kaiser is het oudste bestaande damesschoenenmerk in Europa. Het is opgericht in 1838. Dit merk staat vooral bekend om zijn pumps en laarzen. Peter Kaiser pumps zijn er in allerlei verschillende kleuren en vormen. Van hoge naaldhakken tot blokhakken. Deze schoenen staan vooral bekend vanwege hun hoge kwaliteit. De schoenen worden gemaakt van hoogwaardig leer- en stofsoorten. Peter Kaiser pumps of laarzen zijn verkrijgbaar bij Van Arendonk. Naast de mooie pumps verkopen ze ook comfortabele laarzen. Van lange knielaarzen tot enkellaarsjes. Onmisbaar in de kast van elke vrouw! En dan lopen ze ook nog eens heerlijk, met én zonder hak.

Geef een reactie